Pages

Wednesday, 29 November 2017

maths




  1. bonus 3km+1km=4km ½km+1½km=2 km 2km+4km=6km 6kmX8=48


  1. Tablet 12cm+8cm =20cm 20cm+20cm=40cm


  1. Forest block 11km+5km=16km 7km+9km=16km 16km+16km=32km


  1. stamp 14mm+18mm=32mm 32mm+32mm=64mm
  2. School grounds 260m+210m=470m 90m+110m=200m 200m+470m=670m 670m+190m=860m

  1. Happy birthday card 14cm+14cm=28cm 28cm+20cm=48cm 48cm+28cm=76cm

No comments:

Post a Comment